Waarom kleine goudstaven / bouillons?

Geld speelt een grote rol in ons dagelijks leven. Wie er maar weinig van heeft, wil er meer van. Iedereen die geld heeft wil het veilig houden en beschermen, Maar hoe? Doe uw voordeel met een geheim van kapitaalkrachtigen. Goud is al 2600 jaar lang bekend, en wereldwijd erkennen zelfs 194 landen goud als valuta.

investeren in goud met karatbars

Waarom kapitaal omwisselen in goud?

Ongemunt goud in kleine hoeveelheden is de enige en beste verzekering als iets onverwachts gebeurt in ons leven. Ongemunt goud kan zijn waarde niet verliezen. Investeren in goudstaven zijn de beste verzekering als alles “fout loopt,” ongemunt goud wordt nooit waardeloos..

Beleggen in goud in kleine hoeveelheden kan gemakkelijk in zijn geheel omgewisseld worden naar andere valuta of goederen, maar dit is niet mogelijk met grotere hoeveelheden.

Karatbars heeft een van de beste ongemunt goud certficaten in de wereld ‘s voor uw zekerheid. De goudstaven worden in de vorm van een credit card geslagen. Aan de achterkant staat een hologram. U kunt de credit cards in kokend water leggen, begraven of   blootstellen aan natuurgeweld, ze blijven hun oorspronkelijke vorm behouden. Daarom heeft een een levenslange mogelijkheid om ze in te ruilen Karatbars in het onwaarschijnlijke geval dat het certificaat beschadigd raakt.
Ongemunt goud in de kleinste hoeveelheiden garanderen u…

… het verkrijgen van een absolute waardevastheid.
… winst in het geval dat een menselijke uitvinding zijn waarde verliest
… winst vergeleken met bankpapier, omdat ongemunt goud geen inflatie kent.
… geldigheid in 194 landen wereldwijd
… een crisis-vrije investering
… waarde behouden Goud roest niet en goud blijft blinken gedurende millennia.
Maak uzelf onafhankelijk en vrij met goud staven in kleine betaalbare eenheden!