Hoort deze vermelding bij uw bedrijf? Klik hier om deze vermelding te claimen

Pandhuis Den Haag

Pandhuis Den Haag
Contact Auteur
Pandhuis Den Haag - Locatie:Welkom bij Pandhuis Den-Haag

Even krap bij kas en woonachtig in Den-Haag omstreken? Dan helpen wij u graag! Pandhuis-Den-Haag is een onderdeel van het Goudwisselkantoor.

Wij helpen u tijdelijk aan geld! Met meer dan 25 jaar ervaring zijn wij het vertrouwde adres voor het verpanden van uw waardevolle bezittingen zoals uw gouden sieraden, munten en baren. Het tijdelijk belenen van uw waardevolle kostbaarheden creëert voor u extra ruimte om zo een krappe financiële periode te overbruggen. Naast het verpanden kunt u bij ons ook terecht voor het verkopen van deze kostbaarheden. U bent van harte welkom in ons kantoor in Den-Haag.

Hoe werkt het verpanden bij Pandhuis-Den-Haag?

Tijdens uw bezoek aan ons kantoor in Den-Haag worden uw waardevolle bezittingen door onze taxateur op waarde getaxeerd waarna wij samen met u in goed overleg een pandbewijs opstellen waarop uw persoonsgegevens, omschrijving van uw goederen, beleenwaarde, beleningstermijn en bedrag van terugbetaling staan vermeld. Vervolgens neemt de taxateur samen met u de voorwaarden voor het afsluiten van de tijdelijke belening met u door zodat u exact weet waar u aan toe bent en worden deze door u ondertekend.Daarna ontvangt u een kopie van het pandbewijs. Deze dient u als tijdens het ophalen van de verpanding mee te nemen.

Goudprijs per gram Onbekend
Adres

Valkenbosplein 1
2563 CA Den Haag

Openingstijden

Dinsdag t/m zaterdag
9.30 – 17.00 uur

Telefoonnummer 070-3615384
Website Link Bezoek de website
Land Netherlands
Regio Zuid-Holland
distance: 57 Kilometers
Address Valkenbosplein 1, 2563 CA Den Haag, Netherlands
Categorie , ,
Sleutelwoorden     
Je Naam *
Je Email *
Telefoonnummer
Je bericht *
Wat is de som van: *

[wp-review]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

8 + 6 =

ToolBox
  • December 26, 2014 1:13 pm
  • , ,