Blog

Goud kopen & verkopen – De goud informatie site en online gids is live

Het heeft dan ook enige voorbereiding gekost, maar hier is dan de nieuwe site over goud en alles wat maar enigszins gerelateerd is met goud. Toegankelijk in gewone simpele en eenvoudig verstaanbare taal voor de de gemiddelde Nederlandstalige mens.

Het komt boordevol informatie te staan over goud kopen & verkopen, beleggen in goud, de koers van goud. En tevens is het een online gids oftewel directory van winkels, bedrijven en instellingen zoals een juwelier, goudsmid of pandjeshuis bij jou in de buurt.

Heb jij goede ervaringen met een winkel die in goud doet in jou woonplaats (mag ook ergens anders zijn) en vindt je dat die winkel ook vermeld moet worden in deze gids, maak dan gratis een vermelding aan.

Op dit moment zijn we hard bezig met nieuwe informatie toe te voegen en nieuwe vermeldingen, dus het is nog magertjes. Maar we wilde jou en anderen al in de gelegenheid stellen om even een kijkje te komen nemen en eventueel mee te helpen met nieuwe winkels of zaken erop te zetten.

Als je iets ziet dat we over het hoofd hebben gezien, laat het ons gerust weten via ons online contactformulier of via onze sociale media pagina”s.

We staan je graag te woord en zijn dankbaar met elke hulp die geboden wordt.

Tot gauw of misschien wel zo meteen.


November 1, 2014
Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

8 + 5 =