Over ons

Over ons -

Met Joost-niemoller.nl willen we het onderwerp goud en alles wat daarmee samenhangt en relateert voor de gewone Nederlandse doorsnee mens toegankelijk maken. In eenvoudige en verstaanbare taal en een nuchtere manier geven we informatie, tips en aandachtspunten over goud, goud kopen en verkopen, beleggen, forex en nog veel meer.

En om het helemaal compleet te maken hebben we een speciale online gids (directory) gemaakt over allerlei soorten winkels, bedrijven en instellingen die enigszins met goud te maken hebben. Als je nog goede winkels weet die nog niet in onze online goud gids staan dan kun jezelf ook winkels toevoegen en vermelden. Ook kun je daar jou review / beoordeling geven over een winkel geven als je dat wilt.

Als je zelf een bedrijf hebt of bezit en misschien wel juwelier, goudsmid bent of een pandjeshuis hebt en je bent nog niet vermeld in onze online goud gids, dan kun je dat meteen zelf doen door je bedrijf te registreren. En als je liever hebt dat wij dat doen voor je, gebruik dan ons online contactformulier

Heb je een bedrijf en is die vermeld in onze online goud gids maar heb je die niet zelf geplaatst, dan kun je die vermelding claimen. Ga daarvoor naar jouw bedrijfsvermelding, klik de link ”klik hier om deze vermelding te claimen” aan de top van de vermeldingspagina en registreer jezelf op de volgende pagina.

Als je vragen, opmerkingen, tips of iets anders hebt, gebruik dan ons online contactformulier.