Pandjeshuis

Het pandjeshuis

Zoek je naar een pandjeshuis bij jou in de buurt?
Klik dan op de link hier >> pandjeshuis bij jou in de buurt

Voordelen van een pandjeshuis

De voordelen om van een pandjeshuis gebruik te maken zijn legio;

 1. Makkelijk snel geld lenen binnen 10 minuten
 2. Geld lenen zonder BKR toetsing
 3. Geen BKR registratie
 4. Goud verkopen voor cash
 5. Spullen verkopen voor direct geld
 6. Je spullen te koop aanbieden in het pandjeshuis
 7. Je kunt er leuke, mooie en luxe spullen kopen voor weinig geld

Spullen en goud verkopen

In vele steden in Nederland kun je je gouden juwelen verkopen bij een zogenaamd pandjeshuis. Maar niet alleen kun je daar goud verkopen, maar echt van alles, van auto tot telefoon, bijvoorbeeld:

 • Gouden sieraden
 • meubels
 • boten
 • auto’s
 • mobiele telefoons
 • gouden munten
 • en alles dat enigszins waarde heeft (roerende goederen)

Zo kun je met je spullen of goud naar een pandjeshuis en zij taxeren het product en bieden je een bedrag aan. Als je akkoord gaat met hun aanbod dan wordt het bedrag gelijk aan je uitbetaald en heb je meteen geld in het handje.

Natuurlijk zijn er ook nog andere winkels of manieren om je goud te verkopen. Denk aan juweliers, goudsmeden en goudinkopers. Vaak geven die een hogere goudprijs per gram voor je goud zodat je meer geld ontvangt.

Pandjeshuis voor snel geld lenen

Verpanden

Veel mensen zijn verknocht aan hun goud, gouden sieraden of hun spullen en willen daar absoluut geen afstand doen. Misschien heb jij dat ook wel, maar heb je toch geld nodig. Wat nu?

Geen probleem, er is nog een andere mogelijkheid en dat is je goud, spullen of auto verpanden bij een pandjeshuis.

Dit houdt in dat je je spullen aanbiedt met een terugkoop optie (geleende bedrag plus rente) waaraan binnen een gestelde termijn ( bv 6 maanden) moet worden voldaan.

Veel mensen kunnen geen geld lenen omdat ze geregistreerd staan bij het BKR. Bij een pandjeshuis kun je makkelijk en snel geld lenen zonder BKR toetsing. En als je niet terugbetaald wordt je niet aangemeld bij het BKR; je onderpand, of het product dat je hebt verpand wordt dan door het pandjeshuis in de verkoop gedaan.

Bij het verkopen of verpanden bij een pandjeshuis zijn in de meeste gevallen wel enige voorwaarden aan verbonden:

 • je moet ouder dan 18 jaar zijn en dit kunnen aantonen middels legitimatie;
 • het product moet het doen en volledig zijn (zoals een mobieltje met oplader);
 • het product moet aantoonbaar uw eigendom zijn

Het beste is even op de website van het pandjeshuis van jou keuze te kijken en eventueel te bellen indien je onzeker bent wat hun voorwaarde zijn en of je aan hun voorwaarde voldoet. Tevens kun je vragen welke artikelen je ze kunt aanbieden.

Goedkoop spullen kopen

Omdat pandjeshuizen veel spullen of goederen kopen die veel mensen willen, kun je daar natuurlijk leuke spulletjes kopen voor een mooie prijs. Normaal zou je die producten niet kunnen kopen maar omdat het tweedehands goederen zijn ligt de prijs ver onder de nieuwprijs.

Gewoon al een kijkje nemen is de moeite waard; je kunt er leuke ideeën opdoen en alvast plannen maken wat je voortaan bij een pandjeshuis gaat kopen in plaats van in de winkel. Het bespaard je al gauw enkele tientjes tot honderden en soms duizenden euro’s (denk aan auto’s, ipads enz.)